Bejelentés


Hirdetés

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Oldalelemek

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Monster High magazin

ÚJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megjelent a Monster High magazin, már Magyarországon is!!!!Hozzá:cipzáros, koponyás karkötő!!!Benne:képregény 3 történetről, Clawdeen: szörnyen stikkes!!-divakönyv, Rejtvényoldal, Különleges:Frenkie titkos naplója, Írd meg te is a saját naplódat!!!!!!!!

Az iskolába is magaddal viheted a Monster High-t!!

MEGÚJULT!!Monster High cerka, radír, vonalzó, hegyező, tolltartó, sulitáska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Draculaura & Clawd ajándékszett

Holt Hyde a múlté.Draculaura most Clawdeen bátyjára Clawd-re helyezi át a figyelmét,aki egy vérfarkas.Ő a nagy "Monster-je" az iskolának,a football csapat kapitánya,és vezetni is tud.Az ajándékszett Draculaurát,Clawdot, két naplót,hajkeféket,pénztárcát, és esernyőt tartalmaz.(részletek a cuccok,kiegészítők oldalon)

Lagoona vizi állomás

Tökéletes Lagoona Blue érzékeny bőrének.A hátsó ajtó nyitható,innen lehet behelyezni a babát.A gomb megnyomásával a kapszula három színben kezd ragyogni,kis buborékokkal díszítve, így olyan hatást kelt,mint egy lávalámpa.Elemeket nem tartalmaz.(részletek a cuccok,kiegészítők oldalon)

Halálosan fáradt Monster babák

Megújult a Monster High pizsamaparty baba!Lagoona Blue, Draculaura,Cleo de Nile,Frankie Stein,Ghoulia Yelps stb. (részletek a cuccok,kiegészítők oldalon)

3:1 táska

A 3:1-ben táskával a lányok Monsterstílusosak lehetnek.A táskák három különféle variációban kaphatóak:kézitáska,hátizsák,futárzsák.(részletek a cuccok,kiegészítők oldalon)


SzavazásHirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!